Diensten

Sociolean levert een divers aanbod aan diensten. Alle diensten zijn er op gericht om organisaties te helpen slimmer te gaan werken.  De exacte invulling gaat altijd in overleg en is gebaseerd op de behoefte en mogelijkheden binnen een organisatie.

Sociolean levert de volgende diensten:

Trainingen

Zowel via in-company als via open-inschrijving biedt Sociolean trainingen aan op een breed spectrum, zowel inhoudelijk als qua diepgang. Dit varieert van korte basis trainingen tot meerdaagse trajecten over onderwerpen als Lean Management, A3 management, Value Stream Mapping, SCRUM voor niet ICT-ers en vele andere aan Lean en sociale innovatie gerelateerde onderwerpen.

Hou de site in de gaten voor het programma van open-inschrijving trainingen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van in-company trainingen.

Advisering

U zou graag willen dat uw organisatie ook slimmer of beter gaat werken, maar weet niet zeker of Lean hiervoor de meest geschikte manier is, of dat dit het juiste moment is voor de introductie van Lean Management. De consultants van Sociolean hebben een brede bedrijfskundige achtergrond en kunnen u vanuit hun expertise en ervaring helpen met het vinden van een passende oplossing.

Projectmanagement

U wilt Lean implementeren of alleen een enkel proces optimaliseren. Onze consultants hebben een ruime projectmanagement ervaring en zijn in staat uw organisatie te begeleiden naar het gewenste resultaat.

Voor de implementatie van Lean Management maakt Sociolean gebruik van een roadmap dat is opgebouwd uit componenten om een continu verbeter cultuur te creëren binnen een organisatie en de organisatie te leren hoe ze kunnen verbeteren. Door de combinatie van teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en de introductie van de Lean methodiek wordt gezorgd voor een goed geborgde nieuwe werkwijze.

© Copyright - sociolean.nl